Wednesday, April 22, 2009

My ex team mates...




Salam semua...hmmm...actually, there's a lot of things to be updated with u guys, but at this moment, I would like to share about my ex team mates...hmmm...my ex team mates from REMAJA mag...I'm with Remaja for about 4 years...it was fun, a lot of ups and downs...but, it's a good experience though...wanna know about each of my lovely team mates...come!!!
Cikli - Hahahaha...hensem siut!!! :) My Editor...he's okay tapi kalau dia marah...wah wah wah...sedap mulut je kuar macam2...kena tahan sket la, tapi so far, okaylahhhh....
Ena Mohd Som - Makcik-makcik...bukan kecoh tapi si dia nie, suka amik perkara ringan jd berat, and masalah orang umpama masalah dia...hatinya sangat baik. Tapi, kadang2, macam tak faham sangat ngan dia...ahahahaha...nway, dia sangat okay...ikhlas hatinya!

Anie Mohamed - Ala-ala...keciknya...dah kenal Kak Anie before I masuk KKSB lagi. Kiranya senior dalam team laaa...okaylahhhh....
Farhana @ Teep - Cantik wooooo....ahahahaha...ibu beranak satu nie, memang sweet sangat. Tak banyak hal la. Dia sibuk hal dia je...

Wan Erni - Gelak je la kejenya...apa2 pun, senyum je...tapi, penulisannya sangat bagus, and bab kira-kira, serah je kat dia...

Fara - ala-ala...pun kecik jugak tapi kuat makan...ni memang sesuai digelat branded concious...apa dia pakai, kebanyakkannya branded...tak kisahlah asal mampu kan...and suka betul tukar HP...masyukkkkkkkk....

Yna Sidek - Miss sexy...dululah...skang nie, dah pakai tudung. Tak sangka kami berada dalam team yang sama skang...she's a very good friend, and sangat mengambil berat...

Cik Nanie - ahahahaha...gelak dulu k. Kelakar la dia nie. Very cheerful and Nanie nie kiranya macam adik la dalam team. Tapi, kalau tiba2 dia sensitif, habis...'Tak nak kawan...'...hmmm...sentap pun kuat jugak nie! :P

Jemang - Adoi, awe' blur...memang blur...kenal dia semasa dia bertugas di I Remaja lagi...bagus sangat buat keje, tapi kadang2 dia tak tau apa yang dia buat...muahahahaha...

Rafiq - Diva la tu...kononnya...tak lama kenal dia. Dia gantikan tempat I menerajui hiburan...kira femes la tue!!!

Metts - Hmmm...cara dia keluar dari REMAJA, sangat menghibakan...tapi, skang Mett Sue dah bertugas ngan Sinar Harian...dia nie nampak je brutal tapi alahai...suara...alahai, lembutnya. Alahai, pandainya masak, suka mengemas...and sangat motherly...hah! Apalagi Mett...kawen la!






3 comments:

cale1910 said...

lOvely team :>d

Meen Zuleyka said...

mana gmbr i...kita kan ex team gak kan...hehehe

Jaja Ismail said...

Meen...kita team lain...sayangnya, kita tak banyak pix together...ahahahaha....

 
Images by Freepik