Tuesday, January 5, 2010

Games & Babies...

Hi all...

Hmm...quite a while jugak I away from blogging. Very busy...I was on leave for a few days before new year. It was very good...very relaxing and macam malas nak masuk keje semula..:) I still sent the kids to school, and spent the whole day FBing, emailing and playing games...heeeee....

Hmm...some updates about my babies...well, Hannah sudah mula making sentences...short one la...like...'Adik 'dur (adik tidur)'...she can count from 1-10 in english...dalam BM...1-4 sahaja...aparah! and, she can sing twinkle2 little star with some acceptable wordings...heee...also, some other nursery rhymes...apa lagi erk...dah bole makan seniri...and sangat suka buka seluar okayyyy...shame! :P

Amani...dia dah merangkak...and selalu nak test skill pukul 4am dalam cot...ulang suara, dalam cot okay...sangat sakit hati sebab kalau test skill crawling takper, ni sekali ngan vocal..hmphhh...dia dah makan and she really enjoy her food. And, sudah mula memanjat okayyy...adoi adoi adoi..her mentor, of course...Teacher Khayra Hannah Zafri...:)

2 comments:

Masayu said...

hahha mcm kerenah anak2

kes bukak seluar tu memang semua budak lagu tu

hakim (hok sulung) lagi haru suka gentel2..mmglahhh,,nak kena tegur selalu

tadi si arif (no 2) best lagi ayat

ini bird arif,, ibu ada bird tak?

hahhaha ;P
terus si ibuk muka terkujat plus blur2 hahah

ish2 anak era siber memang ler, mencabar sungguh

Jaja Ismail said...

Muahahahah....anak lelaki lagi la kan...ni anak perempuan, lagi la kan...

 
Images by Freepik