Wednesday, September 22, 2010

Surat seorang perempuan

Chinta Eyeen
September 21 at 4:57pm
Report
First of all,bkn niat I utk tipu u or what ever u think it is...mcm yg yg I ckp pd u tentang trauma I...since that case,I jdkn moral dlm hdup I so that I akn lebih berhati2 dlm soal hati dan perasaan.utk pulihkn trauma I ni mkn tahun and hanya I sj yg tahu betapa sakitttttttnya trauma ni.bila dgn u,mmg I sayangkn u but I tgk u hanya 'sayang' I hanya utk lepaskan apa yg x lepas je...u faham maskud I ?maybe bat in u x happy and u nk I 'layan' bat in u always..hhmmm...actually I bkn jenis cm tu.kalu u jujur dlm relationship ni,xde la kit asik lepak kt office u je..ye la kalu dh lepak sana dh sure kita akn been kissing and.....I bkn wanita pilihan u coz I x tunaikan hajat 'bj' u...rite?if kerana tu...I x kisah....
For ur info,now I really Ada di Dublin.psl duit tu actually I just nk test u..kalu u jujur dgn I and betul2sayang I,tentu u bole susah senang ngan I.but just mcm tu pon u kata jgn libatkn u...so meaning u yg xnk terlibat dlm kehidupan I.I buat benda yg sama pd ex bf x jd I..we just couple for 3weeks 12thun lepas,bila I ckp I nk pakai duit and dia tnye utk apa,esok tu dia dh bg I duit tu...bkn duit yg I nk but meaning of me yg Ada dlm hati u...by the way,I dh bagi balik duit tu kt dia..
Actualy la kn...if u really loves me...I nk tnye u la...u tau ke full name I?tak kan....meaning I ni bkn la penting buat u,and u buat I ni hanya utk suka2je...xpenah tnye and x penah kisah..weird gak u ni....and u totally x kenal I...sape I....hhmm..x sure nk cite ngan u or not but maybe ni MSG yg terakhir kita so.......ok I cite.sebenarnye I dh kawin and Ada sorg ank.but I dh bercerai and my ex yg pukul I hampir mati and dia bwk lari ank I.4tahun I x jump a ank I...sebab tu I terluka sgt and still trauma sampai skang.byk bend a yg jd...I need somebody yg bole susah senang and paling penting org yg mampu buang jauh trauma I ni and I nk hdup mcm org lain..happy with my own family.dia juga mesti terima segala buruk baik I...and u bkn la org tu...lg pun,dlm wasiat aruah aki I dlu,dia xnk ank cucu keturunan dia berkahwin dgn suami org or amik hak org and that's why I ink serious sgt dlm relationship ni.ink letak sebarang harapan lag plak u sendiri xthu nk bahagi masa u...dh tent kemudian hari nanti I jugak yg Akan terluka lg..so no point!....ntah ala xtau nk kata apa...but bcoz I dh sayang u,I buang bf I jauh2.dia xkisah aslkn u bole happykn I but skang...I'm not happy.xpe la...tent Ada hikmah disebalik semua ni...I ikhlaskn je....
Walau apa pon,I doakan u bahagia selalu dgn kak jaja..jaga la kak jaja elok elok and jgn lukakn hati dia.hargai la dia yg dh pon lahirkn zuriat zuriat u...and I x sanggup mengkhianati kaum I sendiri...jaga diri,jaga mkn,jaga kesihatan...ingat pesan I,jgn sibuk carik duit sampai xde masa dgn ank and wife....and thanks for u moment with me....

2 comments:

Mrs. Ismail said...

omg.. jaja???

Jaja Ismail said...

I dont know this girl...tapi, ini senario biasa...my hubby pun dah mengeluh dah pasal nie...

 
Images by Freepik