Thursday, February 24, 2011

I'm trying this!


Salam to all...
woahhh...lama betul tak update blog kesayangan nie. Okay, been busy with several projects and I have a surprise for all my friends yang baca blog ni...hehehe...nanti, nanti, I will update later...=)
Okay, as u guys know, I love to read reviews. And, I'm quite choosy about certain products in the market yang janjikan macam2. But, I always open dengan any good local halal products yang bagus untuk skin, body & health. So, I came across this product from Irine Nadia blog, about VCO, Virgin Coconut Oil Soft Gels dari keluaran Catalyst. I wanted to order tapi asyik bertangguh. So, I just google about this product awal pagi tadi and I came across pulak this blog : http://qasehkuhoney.blogspot.com sister Irine Nadia...comel beno orangnya...=)

I'm quite impressed dengan blog Hani sebab dia bukan sekadar sharing kisah sebagai seorang mama and wifey, but tentang make up, beauty, suplements and all...Best! U guys shud check it out blog dia. So, I ordered VCO Catalyst from her and she's very friendly...lepas tu, I even ordered O'slee BB Creme from her...baca testimonials and reviews, wow...best sangat...

VCO Soft Gels ni bagus untuk skin esp mereka yang mempunyai oily skin. Makan 2biji, 2 times a day, and satu petua Hani, waktu malam before bedtime, apply a bit of d VCO gel ni on your face. U will feel the diff d next morning. Besides beauty, it also applies to other problems such as period tak teratur, anti-kanser, awet muda, sinus etc...this is a suplemen yang every women kena ada. Some more, dia juga menambahkan kesuburan, so sesiapa yang planning to have a baby, shud amalkan nie...=) Insya Allah...

Okay, tak sabar dah nak try...hopefully akan dapat kesan seperti yang diharapkan...amin...

1 comment:

Elina said...

hai .. terima kasih sebab sudi singgah di blog sy yg tak seberape tu ! tahu blog awak pon dekat CPM Honey dia ade promote blog awak kat FB dia :))

 
Images by Freepik